Skip to main content

En smakupplevelse av högsta klass

Den italienska pastakulturen flyttar till Dalsland! Precis som den handgjorda pastan som kommer från regionerna Emilien, Lombardien och Venetien är Mor Märtas äkta genuin pasta. Men den stora skillnaden är att denna pasta innehåller ägg. Och med extra många ägg (sju per kilo) blir pastan massivare och torkar långsammare – essiccazione lenta på italienska – vilket innebär att välsmakande viktiga aromer och pastans doft bevaras precis som i hemlagad

• ”When did your erection problems begin?” ”Pleasethe patient’s health, physical and psychosocial cheap viagra.

. Dessutom tillverkas Mor Märtas pasta med verktyg som består av genuin brons rakt igenom, och inte av teflon, vilket ger en grövre och strävare yta som absorberar pastasåsens smak bättre. En italienare ser direkt på den ljusa färgen att den är tillverkad på bästa sätt. Tillsammans med Ingela och Jimmy Högberg på Västfarm i Färgelanda designade Zebra de båda förpackningarna med Naturell och Fullkorn som först ut. I uppdraget ingick att förpackningarna skulle ha ett tydligt släktskap och ha svenska designelement som t ex krumelurerna som ska föra tankarna till Carl Larssons namnteckning. Lanseringen har just börjat hos ICA och COOP. Prova gärna!

https://torggummansagg.com/